FANZINE


AULA D’ACOLLIDA

En arribar a Boca Nord Espai Jove, hem fet un taller de tema feminista, en el contingut, i de fanzine, en la forma, impartit per la MARTA CARTU,  il·lustradora, artista i tècnica de servei educatiu del Museu del Disseny de Barcelona, Hub.
A partir de la reflexió sobre igualtat i després de la lectura de llibres il·lustrats en diferents formats, els alumnes han creat un FANZINE col·lectiu i li han posat el títol  de TOTHOM. Al finalitzar, cada alumne s'ha portat el seu propi fanzine, amb l'objectiu de compartir-lo, i ens han regalat un exemplar que deixarem a la biblioteca del nostre  institut. A l'espai Boca Nord també s'han quedat amb una còpia que han exposat a la seva "fanzinoteca".
Més tard, el director de l'espai jove ens ha explicat qui són i ens ha acompanyat a visitar algunes de les instal·lacions com el BocaRàdio, els bucs d'assaig musical i el rocòdrom.
ÀNGELS ANTORAN

 

AULA DE ACOGIDA

Al llegar a Boca Nord Espai Jove, hemos hecho un taller de tema feminista, en el contenido, y de fanzine, en la forma, impartido por la MARTA CARTU, ilustradora, artista y técnica de servicio educativo del Museo del Diseño de Barcelona, Hub.
A partir de la reflexión sobre igualdad y después de la lectura de libros ilustrados en diferentes formatos, los alumnos han creado un FANZINE colectivo y le han puesto el título de TODOS. Al finalizar, cada alumno se ha llevado su propio fanzine, con el objetivo de compartirlo, y nos han regalado un ejemplar que dejaremos en la biblioteca de nuestro instituto. En el espacio Boca Nord también se han quedado con una copia que han expuesto en su "fanzinoteca".
Más tarde, el director del Espacio Joven nos ha explicado què son y nos ha guiado en una visita comentada a alguna de las instalaciones, como a los estudios de BocaRàdio, los locales de ensayo musical y el rocódromo.